Workshop “Voeding tijdens de overgang” 21 november 2017

Tijdens deze leuke en praktische workshop kom je van alles te weten over gezonde voeding tijdens de overgang.

De ouder wordende vrouw heeft andere behoeftes en maakt een grote verandering door. De stofwisseling gaat minder snel werken maar het lichaam heeft een grotere behoefte aan bepaalde voedingstoffen. Kortom je hebt minder energie nodig maar meer vitamines en mineralen. De kwaliteit van wat je eet wordt dus steeds belangrijker. Daarnaast kun je in deze periode stress en overgangsklachten ervaren. Sommige van deze klachten zijn te beïnvloeden met leefstijl en voeding. Speciaal voor vrouwen in en rond deze periode heb ik een workshop ontwikkelt waarin je de belangrijkste informatie en adviezen krijgt over voeding- en leefstijl tijdens de overgang. Ik geef je graag de tip en adviezen voor een fit en blij lijf.

Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje is er voldoende tijd om ook je persoonlijke vragen te stellen. Na de workshop krijg je extra informatie mee naar huis. Denk hierbij aan leuke recepten, folders en een GOODIE (een leuk cadeautje). De workshop is interactief en praktisch opgezet zodat je thuis de adviezen meteen kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Tijdens de workshop kom je onder andere meer te weten over…

Gewicht, gewichtsverandering en wat je er aan kunt doen.
Vertraagde stofwisseling en tips.
Voeding en overgangskwalen.
Belangrijke vitamine en mineralen tijdens de overgang en erna.
Een gezonde dagvoeding voor de vrouw van 45+.
Leefstijladvies > beweging en ontspanning.

Wanneer:  Dinsdag 21 november 2017
Hoelaat: 19:30 – 21:30
Waar: Lucina, H.R. Holst-erf 134, 3315TD Dordrecht

NU VOOR slechts €19,95
Inschrijven kan via info@aileendevogel.nl. Betaling kan vooraf via overschrijving, of ter plekke via pin of contante betaling. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging.

Wil je liever een individuele behandeling kijk dan hier voor meer informatie over specialisaties en behandelingen. Heb je nog vragen neem dan gerust contact op via bovenstaand e-mail adres of via  06-57204781

2017-09-18T13:52:06+00:00 augustus 31st, 2017|nieuws, overgang, workshop|

About the Author:

Leave A Comment