Frummeltjes Festijn – 26 mei 2018

ONTMOETEN & SAMENBRENGEN

Het kerndoel van Het Frummeltjes festijn is een leuk event voor Dordtenaren door Dordtenaren te organiseren. Hierbij laten we plaatselijke ondernemers, zorgverleners en instanties samenkomen. Het is een festivalmarkt met een straatfeest aandoende feeling. Kortom een leuke dag voor (aanstaande) ouder, verzorgers, grootouders en kinderen tot 6 jaar.

Kom je 26 mei 2018 ook genieten van een spetterende dag!

WINKELEN

Het plein wordt omgetoverd tot mini market waar je de leukste dingen kunt kopen bij diverse Dordtse ondernemers. Naast leuke spullen kun je ook terecht met korte vragen of advies. Meer weten check dan alle deelnemers

EDUCATIE

Verschillende deelnemers geven (interactieve) demo’s in de grote zaal. Er loopt een grote verscheidenheid aan professionals rond waaraan je jouw vragen kunt stellen.

O.a. een diëtiste, draagconsulent, verloskundigen, beweegcoaches en een geboortecoach.

ENTERTAINMENT

In en rondom het pand kun jij je vermaken met diverse activiteiten. Laat je gezicht of dikke buik schminken, ga iets leuks knutselen, laat je voorlezen. Of laat je lekker masseren bij onze masseur. Ga los op het springkussen of tijdens één van onze toffe demo’s.

ETEN & DRINKEN

Wat is een festijn zonder heerlijk eten en drinken, kom gezellig een tosti eten met een sapje of een lekker bakkie koffie. Of waag je aan de heerlijke grill kunsten van Grill-it. Je kunt heerlijk gaan zitten aan één van de tafels en genieten van je hap terwijl je kind vermaakt wordt in de knutselhoek of aan het springen is op het springkussen.

Frummeltjes festijn
2018-02-21T17:55:33+00:00 februari 21st, 2018|kinderen, nieuws, tips, zwangerschap|

About the Author:

Leave A Comment