Diëtist Aileen de Vogel in Dordrecht en omstreken. Voedings-, dieet- en leefstijladvies.

Vergoedingen

Prijzen

Intake
126,00
+/- 90 minuten
Intakegesprek waar wij doelen en wensen in kaart brengen en een behandelplan opzetten. Incl. meten, wegen en dieetvoorschrift.
Weegconsult
21,00
15 minuten
Weegconsult incl. kort bespreken één á twee uitvoeringsafspraken.
Consult 30
42,00
30 minuten
Vervolgconsult incl. wegen, meten en bespreken van circa vier uitvoeringsafspraken.
Consult 45
63,00
45 minuten
Vervolgconsult incl. meten en wegen waar we dieper in kunnen gaan op onderliggende problematiek of vragen.
Digitaal consult
21,00
per 15 minuten
Alle vervolgconsulten kunnen ook plaatsvinden via telefoon, mail of skype. Deze consulten zijn excl. meten en wegen.
Voedingsanalyse
42,00
van af
Wil je precies weten wat er in je huidige voedingspatroon zit dan kun je dit 3 dagen bijhouden, dan maak ik een berekening van je voeding. Je krijgt dan uitgebreid verslag over de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen.
Intercollegiaal adviesgesprek
10,00
vanaf, per casus
Regelmatig winnen collega's advies in over casus specifieke vragen bij o.a. PCOS en Endometriose. Wil je dat er een expert meekijkt en meedenkt met de problematiek en is je cliënt akkoord dan kun je contact opnemen via de mail om een gesprek aan te vragen. Het advies vindt plaats via telefoon of skype.
Gastdocent
xx
Op aanvraag
Regelmatig geeft Aileen colleges, begeleidt zij studenten of vervult ze posities als gastdocent op het gebied van diëtetiek. Voor meer informatie neem contact op via de mail.
Diëtist op locatie
xx
Op aanvraag
Wil je Aileen inhuren als diëtist op locatie of om een scholing dan wel lezing te verzorgen? neem dan contact op via info@aileendevogel.nl om te informeren naar de mogelijkheden en kosten.

PLAN JE consult bij Aileen

vergoeding

Je rekening wordt mogelijk tot 100% vergoed.

Dietistenpraktijk Aileen de Vogel heeft uit eigen keuze GEEN contracten met zorgverzekeraars in 2024.

Na je consult ontvang je een factuur die je aan de diëtist voldoet. Daarna kun je deze indienen bij je zorgverzekeraar en afhankelijk van je polis krijg je tot 100% vergoed. Er zijn vier soorten verzekeringen; budget-, natura-, combinatie- en restitutiepolissen. De budget- en naturapolissen zijn goedkoper maar vaak krijg je iets minder vergoed, gemiddeld 65-85%. De restitutiepolis is iets duurder maar hier krijgt je doorgaans de volle 100% vergoed. Check jouw polis voor jouw persoonlijke voorwaarden.

Vergoeding door de zorgverzekeraar kan op twee manieren plaatsvinden: vanuit de basisverzekering en vanuit de aanvullende verzekering.

 

Vergoeding dieetbegeleiding vanuit de basisverzekering.

Per jaar wordt bij iedereen drie uur dieetbegeleiding vanuit de basisverzekering vergoed*. Dieetbegeleiding voor personen van 18 jaar of ouder valt onder het eigen risico. In 2024 is het verplichte eigen risico € 385,–.
*Bedrag afhankelijk van de polisvoorwaarden.

 

Vergoeding dieetbegeleiding vanuit de aanvullende verzekering.

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt voor dieetbegeleiding, wordt soms meer dan drie uur vergoed. Deze aanvullende uren gaan niet van je eigen risico af. Soms is dit een aantal uren of staat er een geldbedrag voor. Let op dat het staat omschreven als dieetadvies of diëtetiek en niet als voedingsadvies. Daarnaast kunnen er andere voorwaarden gelden bij niet gecontracteerde diëtetiek. In de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering kun je nalezen wat van toepassing is.

 

“Heb ik een verwijzing nodig?”

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding is een verwijzing van de huisarts of specialist soms noodzakelijk. Heb je een polis die valt onder: CZ, OHRA, Nationale Nederlanden, Ditzo, Eucare of Salland dan heb je ALTIJD een verwijzing nodig. In andere gevallen kun je vaak direct naar mij toekomen en doe ik eerst een screening (DTD) om te bepalen of het veilig en zinvol is de behandeling te starten. Check altijd je eigen polisvoorwaarden of je een verwijzing nodig hebt.

 

Tarieven Diëtistenpraktijk Aileen de Vogel.

Dieetbegeleiding en lifestyle coaching volgens vrije tarief, prijspeil 2024 €21,00.

Meer informatie over consulten en werkwijze.