Diëtist Aileen de Vogel in Dordrecht en omstreken. Voedings-, dieet- en leefstijladvies.

Voor verwijzers

verwijzing

Sinds 2011 is de diëtist vrij toegankelijk, Dit wil zeggen zonder verwijzing van een arts. Echter sommige zorgverzekeraars eisen een verwijzing voor niet gecontracteerde zorg. (CZ, Ditzo, De Amersfoortse, OHRA, Nationale Nederlanden, Eucare en Salland).

Diëtistenpraktijk Aileen de Vogel voldoet aan alle eisen conform de beroepsgroep en heeft een actuele registratie Kwaliteitsregister Paramedici.

Als (huis)arts, medisch specialist of tandarts kunt u naar Diëtistenpraktijk Aileen de Vogel doorverwijzen. U kunt uw eigen verwijsbrief schrijven of gebruik maken van onderstaande verwijsbrief. U kunt ook een verwijzing sturen via zorgmail aileendevogel@zorgmail.nl. Heeft u behoefte aan een verwijsblok, dan kunt u contact opnemen met de praktijk via 06-57204781 of info@aileendevogel.nl

Andere hulpverleners, zoals verloskundigen, kunnen ook naar mij doorsturen. Het is dan soms nog wel noodzakelijk dat de cliënt een verwijsbrief bij de (huis)arts of medische specialist haalt om in aanmerking te komen voor eventuele vergoeding van de zorgverzekeraar.