Diëtist Aileen de Vogel in Dordrecht en omstreken. Voedings-, dieet- en leefstijladvies.

Afvallen na de zwangerschap

Of je nog in de kraamweek zit, al langere tijd borstvoeding geeft of nog verlaten "zwangerschapskilo's" hebt. Bij Aileen & Desireé kun je terecht voor gedegen en persoonlijk advies tijdens de periode na je bevalling.

back in shape

Na de bevalling wil je zo goed en snel mogelijk herstellen, je energiek voelen en eventueel opgelopen tekorten weer aanvullen; de juiste voeding en leefstijl zijn dan erg belangrijk. Voldoende voedingstoffen en vocht spelen hierbij een grote rol, zeker wanneer je ook borstvoeding geeft. Daarnaast wil je wellicht na een poosje weer op een verantwoorde manier van de ‘extra’ kilo’s af.
Kortom: er verandert na de bevalling veel in je leven. Vaak draait alles alleen nog om de kleine. Hierdoor vergeten we gemakkelijk onszelf. Goed voor jezelf zorgen begint bij gezond eten en voldoende bewegen. Door een gezond eet- en leefpatroon heb je de nodige energie om de beste moeder voor je kind(eren) te zijn. Daarnaast geef je natuurlijk een fantastisch voorbeeld. Aileen & Desireé begeleiden je graag om in je hectische leven toch jouw doelen te bereiken.

borstvoeding

Soms kan het fijn zijn wat begeleiding te ontvangen tijdens de borstvoedingsperiode. Voor het produceren van borstvoeding heeft het lichaam voldoende energie en bouwstoffen nodig. Die krijg jij binnen via je voeding.
Ondergewicht of snel afvallen.
Onze diëtisten zien bijvoorbeeld vaker vrouwen die te snel of te veel afvallen door het geven van borstvoeding. Als je toch graag wilt doorzetten met de borstvoeding is het fijn als iemand even mee kan kijken naar je intake en je met praktische adviezen op weg kan helpen.
Volwaardige voeding en afvallen.
Verder komen er vaak vrouwen met de vraag
"Ik geef borstvoeding en wil weer back in shape komen, is dat veilig? Krijg ik wel voldoende voedingsstoffen binnen?"
Ook bij deze vrouwen kijkt de diëtist een oogje mee en geven op-maat-adviezen.
Borstvoeding en vermeende koemelkallergie zuigeling.
Heeft je kindje een vermeende koemelk allergie en wil je graag borstvoeding blijven geven, dan geven Aileen & Desireé je de handvatten om je voeding koemelkvrij en volwaardig te maken.

Hiermee gaan we aan de slag

in kaart brengen situatie en wensen
persoonlijke doelen bepalen
uitleg over voeding, lifestyle na de zwangerschap
behandelplan uitzetten
doelen behalen
AILEEN DE VOGEL-134kopie

PLAN JE consult bij Aileen & Desireé